24Ιανουάριος2019

φωτο thetoc.gr φωτο thetoc.gr
26 Ιανουαρίου 2015

Άλλη μια παράδοση "έσπασε" - Δεν πήγε στο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς να παραδώσει στον Αλέξη Τσίπρα

Δεν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς για να υποδεχθεί και να παραδώσει στον Αλέξη Τσίπρα. Άλλη μια παράδοση που " έσπασε " μετά την απόφαση του Αλεξη Τσίπρα να οριστεί πρωθυπουργός με πολιτικό και όχι με θρησκευτικό όρκο.

Βέβαια η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου κας Μαρίας Σπυράκη κατέκρινε την επιλογή αυτή με ανακοίνωσή της, αλλά για την απουσία του Αντώνη Σαμαρά και την παράδοση μέσω.. διευθυντών δεν έχουν βγάλει ακόμη ανακοίνωση

Η παραλαβή του Μαξιμου σύμφωνα με το δημοσίευμα του thetoc.gr έγινε μεταξύ των δυο διευθυντών, ο διευθυντής του γραφείου του κ. Σαμαρά Κ. Μπούρας, ενημέρωσε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Τσίπρα, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

 

Νεότερη ενημέρωση

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την παράδοση - παραλαβή 

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στον κ. Παππά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι όροι της παράδοσης – παραλαβής καθορίστηκαν επακριβώς, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Παππάς, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι διευθυντές των γραφείων του απερχόμενου και του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού.
Αν θέλαμε βεβαίως να μιλήσουμε για το ποιος αγνόησε επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων, απλώς υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός που ορκίστηκε απόντος του Αρχιεπισκόπου και δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο».