21Απρίλιος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγες ώρες η κα. Νανά Θεοδωροπούλου με αφορμή την απομάκρυνσή της από το Γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Διαβάστε περισσότερα...

Ένταση δημιουργήθηκε στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο, με τον πρώην αντιδήμαρχο κο Ράπτη να αποχωρεί απο την αίθουσα, αφού πρώτα λογομάχησε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κο Ρόκο.

Διαβάστε περισσότερα...

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ξεσκόνισε τα συρτάρια και έβγαλε στην επιφάνεια ξεχασμένους φακέλους και καταγγελίες και δίνοντας άμεση προτεραιότητα αποφασίζει τη διερεύνησή τους. Τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ -πανίσχυροι υπουργοί και κομματικοί παράγοντες την περίοδο 1996-2003- οι Κώστας Λαλιώτης, Βάσω Παπανδρέου και Ανδρέας Μακρυπίδης, μπαίνουν στο μικροσκόπιο των φορολογικών αρχών.

Διαβάστε περισσότερα...

Δυσκολοχώνευτη απ' ότι φαίνεται η αλλαγή της κυβέρνησης για μερικούς δημοτικούς συμβούλους που εδώ και πέντε μήνες ήταν ανύπαρκτοι στα δημοτικά συμβούλια, αλλά στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 

Διαβάστε περισσότερα...

Καυστικά σχόλια έκανε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αντέδρασε με τον Αντώνη Σαμαρά που δεν εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, για να παραδόσει στον νέο Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος πολύ γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε σήμερα στην Άντζελα Γκερέκου, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί, με το κόμμα της ΝΔ? 

Διαβάστε περισσότερα...

Ό Άδωνις Γωεργιάδης περιγράφει τι θα συμβεί όταν το μικρό τρενάκι της Ελλάδας υπό τον Αλέξη Τσίπρα συγκρουστεί με το μεγάλο τρενάκι της ΕΕ..

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 4