25Απρίλιος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
15 Ιανουαρίου 2015 Γράφτηκε από την 

Η Σπυράκη για τον Λαζόπουλο | Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας

Η Ευρωβουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, απάντησε στον Λάκη Λαζόπουλο για τα όσα είπε στην εκπομπή της Τρίτης, κατηγορόντας τον πως ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.

Μάλιστα η κα Σπυράκη, αναφέρεται στην ανακοίνωσή της στα 3 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλε ο Λ.Λαζόπουλος στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011 και παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο τα έβγαλε στο εξωτερικό και γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;

Τον χαρακτήρισε δε " πάμπλουτο έμπορο του ανθρωπίνου πόνου, προπαγανδιστή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταγωνιστή της υπόθεσης Χαϊκάλη"

Διαβάστε την ανακοίνωσή της : 

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.
Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας.
Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;
Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».Προσθήκη σχολίου