25Μάρτιος2017

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας μετά τον ξαφνικό θάνατο του ιδιαιτέρως δραστήριου και αγαπητού στην τοπική κοινωνία, προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας «Ο Αιμοδότης», Γιώργου Σιμιγιάτου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα...

Δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών εκλογών:

Διαβάστε περισσότερα...

«Το Νέο έβαλε γερές βάσεις. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθειά μας και έδειξε πως θέλει να απεγκλωβιστεί από το παλιό» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο εκλογικό κέντρο της Πάτρας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ο νικητης της αναμέτρησης με τον Ανδρέα Κατσανιώτη, αφού προηγήθηκε με 50,47% έναντι του δεύτερου με 49,53%, και διαφορά σε

2.823 ψήφους

Διαβάστε περισσότερα...

Μέχρι στιγμής στην αναμέτρηση του Απ. Κατσιφάρα με τον Ανδ. Κατσανιώτη για την περιφέρεια [1544 από 1645 Εκλογικά Τμήματα] προβάδισμα έχει ο 

Διαβάστε περισσότερα...

Ποσοστό 51,07% με 75.873 ψήφους έχει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Απόστολος Κατσιφάρας στα 887 από τα 1.645 εκλογικά τμήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Προβάδισμα του Απόστολου Κατσιφάρα έναντι του Ανδρέα Κατσανιώτη έχουμε στο 23,89% της ενσωμάτωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα...

Με καυστικό τρόπο σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα ο Θ.Σώκος στην ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για " υπερσυγκεντρωτικό και υδροκέφαλο κράτος" καθώς και " για χρόνια υπανάπτυξη και υστέρηση σε όλους τους τομείς ", ενώ καυστικά επίσης σχολίασε και την περιφέρεια λέγοντας πως " κινήθηκε μέσα στην απραξία και την αδράνεια". 

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 4