30Μάρτιος2017

13 Μαΐου 2014 Γράφτηκε από την 

Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο [φωτό-video]

Πολιτική συγκέντρωση - ομιλία είχε το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το βραδυ στην κεντρική πλατεία Αγρινίου με ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Δημήτρη Τραπεζιώτη, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βασίλη Χατζηλάμπρου και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Σωτήρη Μαρτάλη και Νίκο Χουντή

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, Δημήτρης Τραπεζιώτης, στην ομιλία του αναφέρθηκε σε Ανατροπή έτσι ώστε να σταματήσει αυτή η καταστροφή που συντελείται στην κοινωνία και πως η παράταξη δεν έρχεται να λειτουργήσει με όρους μικροπολιτικής αντιπαράθεσης με τη σημερινή δημοτική αρχή αλλά έρχεται να υπερασπιστεί τη δημοκρατία και τη κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση από πολιτικές που εκπορεύοπoνται απο εξωθεσμικά κέντρα και εφαρμόζονται στη χώρα μας απο ένα πολιτικό διεφθαρμένο προσωπικό. Από πολιτικές που τρέφονται κατά της κοινωνίας και των αδυνάτων και την οδήγησαν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Ο κ. Τραπεζιώτης αναφέρθηκε σε " από άνωθεν ρυθμίσεις που συνιστούν περιορισμό του δημοκρατικού πολιτεύματος με αποτέλεσμα να έχουμε μια χώρα μειωμένης
εθνικής κυριαρχίας, ενώ για την τοπική αυτοδιοίκηση ανέφερε πως αυτές οι ρυθμίσεις την προσβάλλουν και βάλλουν τον πυρήνα της, την αυτοτέλεια και την και την ικανότητά της να να αντιμετωπίζει τις τοπικές της υποθέσεις.

Β. Χατζηλάμπρου Οι αυτοδιοικητικοί θα έπρεπε να έχουν ανατρέψει την κυβέρνηση

Ο υποψ. Β. Χατζηλάμπρου μίλησε πως για να ανοίξει ένας δρόμος και να γίνει αλλαγή στην Ελλάδα μπορεί να γίνει μέσα από κινητοποίηση, ενώ μίλησε σε Σαμαρά και Βενιζέλο να μεταφράζουν τα αποτελέσματα κατά τρόπο που τους επιτρέπει να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο από τη Δευτέρα. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο κόψιμο των επικουρικών συντάξεων, για την 5% αύξηση φορολογικών εσόδων κάθε χρόνο μέχρι το 2020,ενώ δήλωσε πως οι " αυτοδιοικητικοί θα έπρεπε να έχουν ανατρέψει την κυβέρνηση "

Ο υποψ. ευρωβουλευτής Σωτήρης Μαρτάλης αναφέρθηκε σε αμφισβήτηση του Βενιζέλου και στη ΝΔ, στο περισταστικό του Μπαλτάκου, και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μπροστά με μεγάλη διαφορά, ενω έκανε λόγο για επιθέσεις που θα ενταθούν και για διαστρεβλώσεις που θα βρεθούν στο απόγειο. Όσον αφορά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εκανε λόγο για ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα δυναμώσει τα κοινωνικά στρώματα που έχουν ανάγκη. Έχουν δεσμευτεί να αντιμετωπίσουν εκείνο το μέρους της χώρας που είναι περισσότερο αδικημένο.
Έκανε λόγο για ακύρωση των μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων, για επαναφορά του βασικού μισθού στα 753, καθώς και των συλλογικών συμ΄βασεων και επαναπρόσληψη των παρανομα απολυμένω όπως εκείνου της ΕΡΤ για την οποία δήλωσε πως θα την ξανανοίξουν

Ο υποψ. Ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής αναφέρθηκε σε " μεγάλο φουσκωμενο ποτάμι η οργή του λαού" ενώ σύντομα θα αποδείξουν στην κάλπη τη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους πολίτες της Ελλάδος να δώσουν απάντησημ και πως ο ελληνικός όλα έχει απομείνει τόσα χρόνια πρέπει να τα εκφράσει στην κάλπη.
Πρόκειται για μια μεγάλη πολιτική αξία που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη και ο στόχος είναι να αγωνιστεί μέχρι την τελική νίκη και την πλήρης ήττα των πολιτικών δυνάμεων, ενώ " το μήνυμα σε αυτές τις εκλογές είναι πως πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας την τύχη του τόπου."

FBWRITECOMMENTΠροσθήκη σχολίου