23Μάρτιος2017

RSS

Angelina Jolie: Αυτό είναι το Versace νυφικό που φόρεσε η ηθοποιός

Τι νυφικό μπορεί να επέλεξε να φορέσει στο γάμο της η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη; Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που βασάνιζε αρκετό κόσμο την τελευταία εβδομάδα, από τότε δηλαδή που έγινε γνωστό ότι η Angelina Jolie παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Brad Pitt μυστικά στη Γαλλία.

Οι απορίες όλων λύθηκαν με το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού People. Η 39χρονη επέλεξε κάτι απλό, λιτό, παραδοσιακό και παράλληλα πολύ εντυπωσιακό. Το νυφικό όπως έγινε γνωστό, ήταν AtelierVersace και το επιμελήθηκε ο Luigi Massi του πασίγνωστου οίκου. Η λευκή custom-made δημιουργία τόνιζε το μπούστο, ήταν από μετάξι και η ηθοποιός τη συνδύασε με λευκές γόβες από τον ίδιο οίκο.

angelina-jolie-weddingday

Δεν ήταν όμως μόνο το νυφικό αυτό που έκανε εντύπωση. Ήταν το μακρύ πέπλο της κυρίας Pitt, το οποίο, όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, είχε πάνω του κεντημένα σχέδια των παιδιών της. Με αυτήν την κίνηση η Angelina απέδειξε για ακόμη μία φορά πως προτεραιότητα για εκείνη είναι πάντα τα παιδιά της. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι μάλιστα που θεώρησαν την κίνησή της να φορέσει το πέπλο, κιτς, αλλά η ηθοποιός δεν επηρεάζεται από τέτοια σχόλια. ‘Ο,τι και να φορούσε πάλι καλλονή θα ήταν.

Όσο για το τι δήλωσε η νεόνυμφη για το look της και το σχεδιαστή που το επιμελήθηκε; «Ο Luigi είναι σαν οικογένεια για μένα και εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον άλλον να σχεδιάζει το νυφικό μου. Ξέρει και νοιάζεται τα παιδιά μου και ήταν πολύ διασκεδαστική όλη η διαδικασία».

 

instyle.gr

FBWRITECOMMENTΠροσθήκη σχολίου