26Απρίλιος2018

RSS

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Η Τζένιφερ Άνιστον φωτογραφίζεται ημίγυμνη και απαντά σε σχόλια

Θεωρεί αγένεια και προσβολή να μιλούν για πράγματα που δεν γνωρίζουν γι' αυτή - Και συγκεκριμένα για τον χαρακτηρισμό «γυναίκα καριέρας». Αυτόν που συνόδευσε ως φήμη τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ (ορισμένοι είχαν πει ότι η ίδια δεν ήθελε να κάνει παιδιά κάτι που επανειλημμένως έχει διαψεύσει).

«Δεν μου αρέσει αυτή η κοινωνική πίεση που ασκείται στις γυναίκες. Το βάρος ότι απέτυχες ως γυναίκα γιατί δεν έφερες στον κόσμο ένα παιδί. Είναι εξαιρετικά άδικη κριτική. Μπορεί να μην έχει βγει ένα παιδί από τη μήτρα σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξες μητέρα -σε φίλους, τα παιδιά τους, τα σκυλιά σου» λέει η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

«Αυτό το λένε συνέχεια για μένα: ότι με απασχολούσε η καριέρα μου και ήμουν επικεντρωμένη στον εαυτό μου. Ότι δεν ήθελα να γίνω μητέρα και πόσο εγωιστικό είναι αυτό».

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν βλέπει κανείς ένα παιδί στις ζωές των ανθρώπων. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει υποθέσεις. Είναι αγένεια, προσβολή, προκαλεί πόνο να μιλούν όλοι για πράγματα που δεν γνωρίζουν» τονίζει η Άνιστον.

Φέτος είναι η χρονιά της. Στο Cake ερμηνεύει μία γυναίκα με χρόνιο πόνο και είναι εμφανισιακά αγνώριστη. Είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα κατακτήσει μία θέση στην πεντάδα των Όσκαρ.

tovima.grΠροσθήκη σχολίου