21Απρίλιος2018

RSS

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Σε κώμα η κόρη της Γουίτνει Χιούστον

Σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Bobbi Kristina Brown, κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Whitney Houston, η οποία βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στην μπανιέρα μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Και ενώ η κατάστασή της έδειχνε να βελτιώνεται, πολύ σύντομα χειροτέρεψε. 

Σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι γιατροί που την παρακολουθούν μη μπορώντας να κάνουν κάτι περισσότερο, ενημέρωσαν τον πατέρα της πως είναι καιρός να την αποσυνδέσει από την μηχανική υποστήριξη

Ο Bobby Brown καλείται να πάρει την τελική απόφαση πλέον, αλλά όπως δήλωσε του είναι αδύνατον να το κάνει, ενώ παραμένει αισιόδοξος πως η κόρη του θα ξυπνήσει από το κώμα. 

Να θυμίσουμε πως και η μητέρα της Κριστίνα, Γουίτνει Χιούστον η πρώτη γυναίκα που ανέβηκε στην κορυφή των Billboard Charts και η μοναδική που πούλησε πάνω από 200.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως, άφησε την τελευταία της πνοή στις 12 Φεβρουαρίου 2012,  από χρήση ναρκωτικών ενώ βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα δωματίου του ξενοδοχείου του Μπέβερλι Χιλλς, σε ηλικία μόλις 48 ετών. Η ζωή της όμως υπήρξε πολυτάραχη, καθώς παρά την μεγάλη της επαγγελματική πορεία η προσωπική της ζωή ήταν γεμάτη καυγάδες, ξυλοδαρμούς με το συζυγό της, χωρισμούς και επανασυνδέσεις, εθισμούς στο ποτό και τα ναρκωτικά.

Και η κόρη της Κριστίνα που δεν πήρε το ταλέντο και την ομορφιά της μητέρας της, πήρε όμως τις κακές της συνήθειες, ενώ και η Κριστίνα βρέθηκε στην μπανιέρα τον Φεβρουάριο του 2015, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως ακριβώς και η μητέρα της τον Φεβρουάριο του 2012.Προσθήκη σχολίου