19Μάρτιος2018

RSS

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Η 48χρονη Σίντι Κρόφορντ χωρίς ρετούς !

Το διάσημο σούπερμόντελ της δεκαετίας του '90 δε σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς φωτογραφήθηκε χωρίς retouch για το αμερικανικό περιοδικό Marie Claire.. Η ίδια 48 ετών σήμερα, αποκάλυψε τις ...αδυναμίες της, παρόλο που στο παρελθόν είχε παραδεχτεί πως είχε παρασυρθεί από τη γοητεία του ..μπότοξ.

Σε πολλές συνεντεύξεις της κατά καιρούς η Σίντι Κρόφορντ, μητέρα δύο παιδιών, υμνεί την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, και αποδέχεται τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι στα 48 της χρόνια, με ρυτίδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση στο σώμα της.  

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό η Κρόφορντ είπε πως προσπαθεί να είναι το σωστό πρότυπο για την κόρη της, με το να αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι.

“ Δεν ήμουν ποτέ το αδύνατο μοντέλο,που μπορούσε να τρώει ο,τιδήποτε ήθελε γι' αυτό φυσικά η σωστή διατροφή και η άσκηση έγινε μέρος της καθημερινότητάς μου" αλλά συνέχισε η Κρόφορντ, " την ίδια ώρα, προσπαθώ να είμαι σωστό πρότυπο για την κόρη μου με το να αποδέχομαι τον εαυτό μου, χωρίς να λέω αυτό με δείχνει χοντρή ή πως δεν μπορώ να φάω κάτι συγκεκριμένο ή ότι είμαι σε δίαιτα " 

cindy-without-retouching-marie-claire-mag

independent.co.uk

 

Η διαχρονική Σίντι Κρόφορντ 

cindy1

cindy2

cindy3

cindy4

 Προσθήκη σχολίου