18Οκτώβριος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ποιητικού έργου του Κωστή Τσιάκαλου με τίτλο " ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ", το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα της (πρώην) Τράπεζας της Ελλάδος. Για την ποιητική συλλογή και τον συγγραφέα που έχει βραβευτεί απ’ τον Φιλολογικό Σύλλογο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ και έχει τιμηθεί με το Ρωσικό Βραβείο Ποίησης 2014, μίλησαν η δημοσιογράφος κα. Κική Παππά, ο φιλόλογος κ. Δημήτριος Γρίβας, ενώ Συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας κ. Πάνος Σόμπολος.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑΣ, ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, ο πρ.βουλευτής Αιτωλ/νίας κ.Γ. Βαϊνάς, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ.Παπαγεωργίου και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η παρουσίαση του ποιητικού έργου του Κωστή Τσιάκαλου " ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ", που έχει βραβευτεί απ’ τον Φιλολογικό Σύλλογο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και ώρα 7μμ στην αίθουσα της (πρώην) Τράπεζας της Ελλάδος.  Θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Κική Παππά και ο φιλόλογος Δημήτριος Γρίβας, ενώ Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πάνος Σόμπολος.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Παιδική και η Νεανική Λογοτεχνία, με την πολύτιμη στήριξη των Αιτωλοακαρνάνων συγγραφέων, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός δημιουργικού κύκλου συναντήσεων και συζητήσεων, το διήμερο 10 και 11 Μαΐου 2016.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Emileon SportsCenter πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της Ιουλίας Ιωάννου με τον τίτλο «Απώλειες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Διαβάστε περισσότερα...

Μας συστήθηκε με το «Έτσι ξαφνικά έγιναν όλα» και προκάλεσε αίσθηση. Έντεκα μήνες μετά ήρθαν οι «Απώλειες»… Η Ιουλία Ιωάννου μπήκε δυναμικά στο χώρο του βιβλίου, όταν τον Μάιο του 2015 οι εκδόσεις Λιβάνη της έδωσαν την ευκαιρία. Και δικαιώθηκαν… Το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα κέρδισε το κοινό, σάρωσε σε κριτικές και σε πωλήσεις και αναδείχτηκε ένα από τα καλύτερα της χρονιάς!

Διαβάστε περισσότερα...

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, την ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γιόρτασε ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων νομού Αιτωλ/νίας την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, με σκοπό να τονώσει την αγάπη των παιδιών για το διάβασμα και να στρέψει την προσοχή τους στα παιδικά βιβλία.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 10