19Μάιος2019

VRES-AGRINIO.GR

09 Μαΐου 2014 Γράφτηκε από την 

Παναγιώτης Ψωμιάδης : Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος επενδύουν στον φόβο και στον τρόμο. Γενόσημη της Πολιτικής Άνοιξης η Ν.Δ.

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο Αγρίνιο παραχώρησε χτες το πρωί ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό " ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ" Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε πως μετά την άρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς το πρόσωπό του για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Θεσσαλονίκης, ο Π.Ψωμιάδης " δεν είχε άλλο δρόμο να επιλέξει από το Πατριωτικό Δίκαιο Αφύπνισης Πατρίδα "
Στο κόμμα του κάλεσαν όλους αυτούς που δεν εμπνέει σήμερα η Ν.Δ. και όχι μόνο, καθώς και όλους αυτούς
"που θέλουν να μπουν εμπόδιο στην κατεδάφιση της χώρας"

Ο κ. Ψωμιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση του με τον Α.Σαμαρά, λέγοντας πως έκανε στο παρελθόν στην Πιερία και στην Ημαθία περιοδεία με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος τον κάλεσε να τον στηρίξει τότε, πριν από ενάμιση χρόνο.
Αλλά στο ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας τόνισε πως υπάρχουν δύο όροι " η αλλαγή της οικονομικής πολιτικής που οδηγεί σε γενοκτονία του ελληνικού λαού και ο άλλος όρος που έθεσε ήταν πως ως ηγέτης της ΝΔ ο κ. Σαμαράς να μπει μπροστά και να ενώσει τη κεντροδεξιά οικογένεια"
Μάλιστα ανέφερε πως ο κ.Σαμαράς προτίμησε στελέχη που πριν μερικά χρόνια με πράσινες ντουντούκες συνέβαλαν ώστε να πέσει η Ν.Δ. και ο Κώστας Καραμανλής"
Μάλιστα δεν παρέλειψε να καταγγέλει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για "πολιτική αλητεία" χαρακτηρίζοντάς τον " Ναπολέοντα της Κυβέρνησης "
που " με ωμό εκβιασμό ζήτησε να ψηφίσουν την Ελιά για να μην ρίξει την κυβέρνηση", εκβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τον ελληνικό λαό για να κρατήσει τη θέση του στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση.

" Γενόσημη η ΝΔ της Πολιτικής Άνοιξης " με την οποία " δε θέλω να έχω καμία σχέση " είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που ολοκληρώνει στο Αγρίνιο την περιοδεία του, ενώ τέλος εξέφρασε το παράπονό του που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αθήνας δεν τους προβάλλουν, ενώ Το Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη και την Ελιά τα προβάλλουν συστηματικά, αλλά όπως ο ίδιος είπε " Το ποτάμι θα βρει ρουφήχτρες και θα λερωθούν τα νερά του, ενώ η Ελιά θα σαπίσει "

Για τις δικαστικές του διαμάχες αλλά και για τις δικαστικές εκκρεμότητες αυτοδιοικητικών που στηρίζει η Ν.Δ. ο ίδιος σχολίασε :Προσθήκη σχολίου