19Μάιος2019

VRES-AGRINIO.GR

Η Κεντρική Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο- Κοινωνική Συμμαχία»

Διαβάστε περισσότερα...

Για την αδυναμία της δημοτικής αρχής να συμβάλλει ώστε να μείνει η έδρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος στο Αγρίνιο, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης κατά την συζήτηση - παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μηλιού την περασμένη Τετάρτη στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Διαβάστε περισσότερα...

O υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφτηκε το Εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα" με τους συνεργάτες του και άκουσε από την πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου τα προβλήματα που απασχολούν το ίδρυμα .

Διαβάστε περισσότερα...

Αντί άλλης απάντησης για το θέμα της αποχέτευσης Παναιτωλίου Καινουρίου παραθέτουμε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία η Υπηρεσία Επιτρόπου ακυρώνει το ένταλμα πληρωμής του Δήμου Αγρινίου προς την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα...

Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν διαψεύδει τα στοιχεία που παρουσιάσαμε. Κάτι είναι και αυτό! Περιορίζεται μόνο στο στην προσφιλή του συνήθεια να ρίχνει λάσπη και να παραποιεί την αλήθεια! Η καθυστέρηση στην προώθηση των έργων ΕΣΠΑ ήταν χαρακτηριστική και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις απορροφητικότητες.

Διαβάστε περισσότερα...

"Εδώ και 4 χρόνια βρισκόμαστε στη στασιμότητα και στο περιθώριο. Τα χωριά μας είναι εγκαταλειμμένα και ερημώνουν. Η σημερινή δημοτική αρχή δεν υλοποίησε κανένα έργο παρά μόνο τους τελευταίους μήνες εγκαινιάζει έργα που είχαν δρομολογηθεί από τους προηγούμενους Δημάρχους» ανέφεραν οι κάτοικοι της Δ.Ε Στράτου στον επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή τόπος να ζεις» .

Διαβάστε περισσότερα...

Στη λαϊκή αγορά Γηροκομείου περιόδευσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης. Στη συνάντησή του με τον πρόεδρο, το γραμματέα και τους εμπόρους και παραγωγούς της λαϊκής αγοράς συζήτησε

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 7