19Μάιος2019

VRES-AGRINIO.GR

Επίσκεψη στην πόλη του Αγρινίου θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 10 Μαΐου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «ΔΗΜΑΡ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο Αγρίνιο ήταν σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του κόμματος " Το Ποτάμι" ο οποίος το μεσημέρι πραγματοποιησε διάλογο - συζήτηση με το κοινό στο συντριβάνι.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο Αγρίνιο παραχώρησε χτες το πρωί ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό " ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ" Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Διαβάστε περισσότερα...

Αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσαν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η Μαρία Τριανταφύλλου σχετικά με τη συναίνεση του Δημοσίου σε προτάσεις του Παραχωρησιούχου του έργου της Ιόνιας οδού, που αφορούν σε τμήμα του έργου Αντίρριο-Ιωάννινα μεταξύ των Α/Κ Ρίζας και Α/Κ Κλόκοβας.

Διαβάστε περισσότερα...

Πριν από λίγες μέρες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος της Οικονομικής Πολιτικής του, κ. Γιάννης Μηλιός παρευρέθη στο Αγρίνιο, σε πολιτική εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του με θέμα ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα...

H ευρωβουλευτής Μαριλένα Kοππά, υποψήφια με τη ΔΗ.ΜΑΡ.- Προοδευτική Συνεργασία, παρουσίασε χτες το βιβλίο της στο Αγρίνιο με θέμα «Το αύριο αργεί πολύ… Για τη σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση».

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Πελοπόννησο και στην Αιτωλοακαρνανία συνεχίζει τις προεκλογικές του περιοδείες ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 5