19Μάιος2019

VRES-AGRINIO.GR

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγες ώρες η κα. Νανά Θεοδωροπούλου με αφορμή την απομάκρυνσή της από το Γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Διαβάστε περισσότερα...

Ένταση δημιουργήθηκε στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο, με τον πρώην αντιδήμαρχο κο Ράπτη να αποχωρεί απο την αίθουσα, αφού πρώτα λογομάχησε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κο Ρόκο.

Διαβάστε περισσότερα...

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ξεσκόνισε τα συρτάρια και έβγαλε στην επιφάνεια ξεχασμένους φακέλους και καταγγελίες και δίνοντας άμεση προτεραιότητα αποφασίζει τη διερεύνησή τους. Τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ -πανίσχυροι υπουργοί και κομματικοί παράγοντες την περίοδο 1996-2003- οι Κώστας Λαλιώτης, Βάσω Παπανδρέου και Ανδρέας Μακρυπίδης, μπαίνουν στο μικροσκόπιο των φορολογικών αρχών.

Διαβάστε περισσότερα...

Δυσκολοχώνευτη απ' ότι φαίνεται η αλλαγή της κυβέρνησης για μερικούς δημοτικούς συμβούλους που εδώ και πέντε μήνες ήταν ανύπαρκτοι στα δημοτικά συμβούλια, αλλά στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 

Διαβάστε περισσότερα...

09 Ιανουαρίου 2015 Γράφτηκε από την

Για ποιον χτυπά η καμπάνα...

Σχόλια στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε πριν λίγες ώρες η υποψήφια με τον Γ.Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών κα Μαριλένα Κοπά, για υποψήφιο στις εκλογές ..Για ποιον χτυπά η ..καμπάνα...?

Διαβάστε περισσότερα...

Ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο ξεκαθαρίζει πως η κόρη του Βασιλική δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές παρόλο που το ενδιαφερον του κοσμου ήταν μεγάλο όπως δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 3