25Ιούλιος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Τοποθετούμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί σε χαμηλή φωτιά, να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Διαβάστε περισσότερα...


Εκείνο το ρύζι με ημερομηνία παραγωγής 1982 που ξέμεινε στο ράφι της κουζίνας και θα το πετάξετε χωρίς δεύτερη σκέψη, στην πραγματικότητα αν το μαγειρέψετε θα είναι τόσο γευστικό -και ασφαλές λένε οι ειδικοί- σαν να το αγοράσατε σήμερα! Και δεν είναι μόνο το ρύζι.

Διαβάστε περισσότερα...


Αγαπημένο φαγητό; Τηγανητές πατάτες! Οι λαχταριστές φρέσκες τηγανητές πατάτες είναι πειρασμός για μικρούς και μεγάλους! Όλοι αν όχι οι περισσότεροι δεν μπορούν να αντισταθούν μόλις στο τραπέζι βρεθεί ένα πιάτο με τραγανές τηγανητές πατάτες…ποιος είναι ο λόγος;

Διαβάστε περισσότερα...


karpouzi
Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων είναι αδιαμφισβήτητα το καρπούζι.Το πρόβλημα είναι πως ξεχωρίζουμε το γινωμένο από το άγουρο; Πως δεν θα μας βγαίνει '' μάπα '' το καρπούζι;
 
 

Διαβάστε περισσότερα...


KARPOYZIΤο καρπούζι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πλέον αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο δικαίως έχει λάβει το χαρακτηρισμό «βασιλιάς»! Γλυκό, δροσερό, ζουμερό τρώγεται φρέσκο, ως γλυκό κουταλιού αλλά και τηγανητό(!) ή εν είδει δροσερής γρανίτας. Το καρπούζι εμφανίζεται σε ιερογλυφικά της Αρχαίας Αιγύπτου και καλλιεργείται από τον 10ο αιώνα μ.Χ. στην Κίνα, ενώ μόλις τον 13ο αιώνα εμφανίζεται στην Ευρώπη......

Διαβάστε περισσότερα...


Υλικά

200γρ. καλαμπόκι, 200γρ. σιτάρι, 100γρ. φασόλια, 50γρ. φακές, 50γρ. κουκιά, 100γρ. ρεβίθια

Διαβάστε περισσότερα...


Υλικά

1 ποτήρι λάδι, 2 ποτήρια νερό, 1 ποτήρι ζάχαρη, 2 ποτήρια αλεύρι

Διαβάστε περισσότερα...


Υλικά

4 ποτήρια του νερού νερό, 2 ποτήρια του νερού λάδι, 1 κιλό ζάχαρη, ½ κιλό σιμιγδάλι χοντρό, ½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό.

Διαβάστε περισσότερα...


Σελίδα 2 από 2