25Ιούλιος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
orxidea_falenopsisΟι τέλειες ορχιδέες για εσωτερικό χώρο και για αρχάριους. Χρειάζονται πλούσιο φιλτραρισμένο φως, με ανατολικό ή νότιο προσανατολισμό και ένα σκιερό μέρος για μικρές εκδρομές στο μπαλκόνι σας την άνοιξη. Το καλοκαίρι παρατηρείτε προσεκτικά τα φύλλα της για να διαπιστώσετε πόσο ικανοποιημένο είναι το φυτό σας από την ποιότητα του φωτισμού*.

Διαβάστε περισσότερα...

Poso_kalutera_Biologika_proionta_mediumΕίναι “trendy” τα βιολογικά ή πρόκειται για την ανάγκη του ανθρώπου να ξαναγυρίσει σε αναλλοίωτα φυσικά προϊόντα; Κατά πόσο και γιατί τα βιολογικά είναι θρεπτικότερα των συμβατικών προϊόντων; Ενδιαφέροντα στοιχεία που θα λύσουν απορίες...

Διαβάστε περισσότερα...

Θέλετε να έχετε έναν όμορφο και τακτοποιημένο χώρο εργασίας και στο σπίτι ? Σας παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις για να εμπνευστείτε και να σκεφτείτε τον δικό σας χώρο εργασίας..

Διαβάστε περισσότερα...

Η Μυρτιά (Myrtus communis), γνωστή επίσης και ως Μυρσίνη ή Μυρσινιά ή Σμυρτιά, είναι ένα από τα πλέον κοινά είδη των μεσογειακών διαπλάσεων.

Διαβάστε περισσότερα...

Το 15% σχεδόν των τροφίμων που βάζουμε στο σπίτι μας καταλήγει στις χωματερές. Το ποσοστό αυτό μάλιστα φτάνει ενίοτε και το 50% της παραγόμενης τροφής, αν υπολογίσουμε το μακρύ δρόμο από το χωράφι ως το πιάτο μας και από εκεί στη χωματερή.

Διαβάστε περισσότερα...


Επιτέλους, τα Χριστούγεννα έχουν σχεδόν φτάσει και οι γιορτινές ετοιμασίες αυτές τις μέρες βρίσκονται στο απόγειό τους. Χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτάκια και γλυκά κατακλύζουν κάθε σπίτι, προκειμένου να καταφέρουμε όλοι να μπούμε στο ευχάριστο και γιορτινό κλίμα των ημερών αυτών.

Διαβάστε περισσότερα...


Σελίδα 1 από 2