19Απρίλιος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Γράφτηκε από την 

Μία πράξη καλοσύνης στη μέση του δρόμου..

Πρόκειται για ένα βίντεο που χρονολογείται το 2012 αλλά αυτές οι πράξεις καλοσύνης φυσικά και δεν έχουν ημερομηνία λήξης.. Για να θυμόμαστε πως πρέπει κάποιες φορές να αφιερώνουμε λίγο από τον χρόνο μας για να βοηθήσουμε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Κάποτε στην Αθήνα, ήμουν σε μια δημόσια υπηρεσία περιμένοντας στην ουρά όσο υπομονετικά μπορούσα τέλος πάντων, και γνωρίζοντας πως θα εξυπηρετηθώ στην καλύτερη περίπτωση σε καμιά ώρα, όταν εμφανίστηκε μια ηλικιωμένη και θέλησε να προχωρήσει στην σειρά.

Ζήτησε να περάσει στη σειρά γιατί δε μπορούσε να σταθεί πολλή ωρα όρθια και τότε κάποιος της έκανε παρατήρηση γιατί δεν έμεινε στη δική της σειρά και μια κυρία του έιπε " Φαντάσου πως πιθανότατα στη θέση της θα έρθει κάποια στιγμή και η δική σου μητέρα", πόσο αληθινό έτσι ?

Το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε το 2012 στη Ρωσία,και η κάμερα από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο δείχνει μια ηλικιωμένη κυρία που προσπαθεί να διασχίσει έναν εξαιρετικά πολυσύχναστο δρόμο και έναν κύριο που διακόπτει την κυκλοφορία για να τη βοηθήσει..Προσθήκη σχολίου