20Νοέμβριος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
13 Αυγούστου 2013 Γράφτηκε από 

Για τα μάτια σας...μόνο !

Έξι καινούριες εντυπωσιακές προτάσεις για βλέμμα που σαγηνεύει και γυναίκες που αγαπούν το διαφορετικό!

Απογειώστε το βλέμμα και την αυτοπεποίθησή σας με το πιο εξωτικό look του καλοκαιριού.

Βρήκαμε για 'σας και σας προτείνουμε έξυπνες λύσεις με προϊόντα μακιγιάζ που θα απογειώσουν το βλέμμα και την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε !

 


 Tip ! Πριν ξεκινήσετε να εφαρμόσετε κάποια από τις έξι προτάσεις μας , δημιουργήστε την ιδανική βάση, ώστε τα μάτια σας να ξεχωρίζουν !


 

Διαλέξτε το concealer που ταιριάζει στο υγρό make-up Natural Velvet Matte Foundation. Η επιλογή του Concealer  είναι πολύ σημαντική για να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ γύρω από τα μάτια σας. 

Οι επιλογές είναι δύο : το Anticernes Concealer (στικ με κρεμώδη υφή ) το οποίο σας προσφέρει μεγαλης διάρκειας σταθερό αποτέλεσμα & το Ideal Cover Liquid Concealer (υγρή μορφή) το οποίο προσφέρει κάλυψη και φωτεινότητα. Δεν τονίζει ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Προτιμήστε εκείνο που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Απλώστε κατά μήκος των φλεβάρων τη σκιά Silky Shadow.

Επιλέξτε μία από τις base αποχρώσεις που θα ταιριάζει απόλυτα με τον χρωματικό συνδυασμό μάσκαρα και μολυβιών.

Οι σκιές βάσεις προετοιμάζουν το άνω βλέφαρο για να χρησιμοποιήσετε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς. Το μολύβι παραμένει στη θέση του περισσότερη ώρα, ενώ παράλληλα προσφέρουν λάμψη και χρωματική ομοιογένεια. Χρωματίστε και σχηματίστε τα φρύδια σας, επιλέγοντας μία από τις αποχρώσεις του μολυβιού Long Stay Eyebrow Shaper.


Δείτε στην επόμενη σελίδα τη συνέχεια του άρθρου