12Δεκέμβριος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
19 Αυγούστου 2013 Γράφτηκε από 

Η τέχνη του χρώματος στα μαλλιά σας...για να είστε στο επίκεντρο της μόδας !

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε αμέσως μετά τις διακοπές μας είναι να φροντίσουμε τα μαλλιά μας που ταλαιπωρήθηκαν από τον ήλιο και τη θάλασσα και να ανανεώσουμε το χρώμα τους !

" 9 στις 10 γυναίκες λένε πως η αυτοπεποίθησή τους συνδέεται έντονα με την υγεία και την λάμψη των μαλλιών τους. Ποιο χρώμα όμως είναι κατάλληλο για σένα? "

Είτε θέλουμε να φρεσκάρουμε το χρώμα των μαλλιών μας είτε να προχωρήσουμε σε μια ολοκληρωτική αλλαγή εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να λάβουμε υπόψην μας μια σειρά από παραμέτρους..

Οι φυσικές μας αποχρώσεις είναι εκείνες που μας ταιριάζουν καλύτερα αλλά σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, καλό είναι να "συμβουλευτούμε" την απόχρωση της επιδερμίδας και των ματιών μας.. 


Koleston-em-creme

 

Σταρένια επιδερμίδα και σκούρα μάτια - Οι αποχρώσεις που ταιριάζουν είναι οι σκούρες και όχι πολύ φωτεινές. Αν θέλετε να ανοίξετε τα σκουρόχρωμα μαλλιά, να έχετε υπόψην σας ότι αυτά έχουν τη τάση να αποκτούν μια κοκκινωπή απόχρωση. Μια καλή λύση, αν θέλετε να αναδείξετε το χρώμα των μαλλιών σας, είναι οι ανταύγειες σε χρυσαφί τόνο και καραμελένιες αποχρώσεις. Αν πάλι θέλετε να τα επαναφέρετε στην σκοτεινή τους απόχρωση, πρέπει να επιχειρήσετε σταδιακή αλλαγή. 

Ανοικτή επιδερμίδα με καστανά μάτια Επιλέξτε έναν τόνο πιο ανοιχτόχρωμο από το φυσικό σας χρώμα, ώστε τα μαλλιά σας να τονίζουν το φως της επιδερμίδας σας και να μην επισκιάζουν το βλέμμα σας.

brend 426 LORVENN

 

Ροζ επιδερμίδα Αν το πρόσωπό σας είναι επιρρεπές σε κοκκινίλες καλύτερα να αποφεύγετε τις φλογερές κόκκινες ή χάλκινες ανταύγειες οι οποίες τονίζουν περισσότερο την ερυθρότητα της επιδερμίδας σας. Αντίθετα επιλέξτε μια πιο ψυχρή, ιριδίζουσα ή μπεζ απόχρωση της άμμου για να αντισταθμίσετε την κοκκινίλα.

igora1

 πατήστε για τη συνέχεια του άρθρου