12Δεκέμβριος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
22 Αυγούστου 2013 Γράφτηκε από 

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις !

Το Καλοκαίρι μπορεί να φτάνει στο τέλος του αλλά εμείς δεν σταματάμε ποτέ να σας προτείνουμε ιδέες και στυλ μακιγιάζ για να δώσετε λάμψη στις εξόδους σας !

Ψάξαμε για 'σας και βρήκαμε προτάσεις μακιγιάζ για την ημέρα και το βράδυ, σε γήινες αλλά και μπλε - πράσινες αποχρώσεις αντίστοιχα.

 

Ένα μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

Η απόλυτη λάμψη και το φως του καλοκαιριού

αποτυπώνονται στο πρόσωπό σας.

 

Earthy beauty summer style για την ΗΜΕΡΑ

 

Earthy Beauty Day

 

Χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα: 

maxi 7 0

AirBronzer 01Gold 0 235-Velvety 0 0 02 plum brown 0 0 125 1 0

Maxi Coverage Powder SPF 15 Νο 07

Air Touch Bronzer Νο 01 Gold Professional Eye Color No 235 Μagna Lash Mascara No 02 Plum Βrown Advanced Care Lipstick No 125

02-Ceramic 0 0

       
Pure Matt Blush Color No 02        

 

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Τώρα το καλοκαίρι που δεν χρησιμοποιούμε πολλά προϊόντα, δημιουργήστε την τέλεια βάση μόνο με τη νέα Maxi Coverage Powder SPF 15 Νο 07 για μεγάλη κάλυψη και ματ αποτέλεσμα. Συνεχίστε απλώνοντας με ένα φαρδύ πινέλο σε όλο το πρόσωπο την Air Touch Bronzer Νο 01 «Gold» δίνοντας έμφαση στα ζυγωματικά, στο μέτωπο και στη μύτη, για να χαρίσετε ηλιοκαμένη όψη και διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα σας.

ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Απλώστε τη σκιά Professional Eye Color No 235 σύρριζα σε όλο το κάτω βλέφαρο. Συνεχίστε μέχρι τη μέση του άνω βλεφάρου σχηματίζοντας μια γωνία και σβήστε απαλά. Με ένα πινέλο σκιάς εφαρμόστε στη μέση του άνω βλεφάρου και προς την εσωτερική γωνία λίγη ποσότητα της Air Touch Bronzer No 01. Δώστε όγκο και τέλειο γύρισμα στις βλεφαρίδες σας με τη Μagna Lash Mascara No 02 «Plum Βrown». Εφαρμόστε στα ζυγωματικά σας το Pure Matt Blush Color No 02 και ολοκληρώστε απλώνοντας στα χείλη το Advanced Care Lipstick No 125. Απολαύστε φροντίδα και λάμψη από το πρώτο κιόλας πέρασμα.