28Ιούνιος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
07 Μαΐου 2015 Γράφτηκε από την 

Μόδα, ομορφιά, υγεία, σχέσεις και γαστρονομία...όλα στο Gazelle Stories..

Η ιστοσελίδα Gazelle Stories δημιουργήθηκε από μια ομάδα φοιτητριών του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών [ΑΣΟΕΕ]. Ξεκίνησε τον Απρίλη του 2015, φορτωμένη με θετική ενέργεια και άκρως ανοιξιάτικο καιρό ! 

Πρόκειται για μια γυναικεία ιστοσελίδα με συμβουλές και προτάσεις πάνω στις τελευταίες τάσεις της Μόδας, Υγείας & Ομορφιάς, Γαστρονομικές προτάσεις, ενώ αγγίζουν θέματα που απασχολούν όλους μας, με επίκεντρο την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις σχέσεις, όπως τα βιώνουμε, τα διαβάζουμε, τα ακούμε..


 

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα http://www.gazellestories.com/
και να κάνετε LIKE στο facebook  https://www.facebook.com/pages/Gazelle-Stories/1068692636479042?fref=ts

 


 

fashion

 

Η Δήμητρα μας δίνει την κατεύθυνση για το στυλ της άνοιξης και του καλοκαιριού που πλησιάζει..

omorfia

Η Χριστίνα μας δίνει τις δικές της συμβουλές για να κάνουμε επιτέλους πράξη το Νους υγιής εν σώματι υγιή.. αλλά και να δούμε την άσκηση ως μια αναπόφευκτη θετική εμπειρία που αν μη τι άλλο θα μας αποζημιώσει με τα πρώτα καλοκαιρινά μπάνια..

relationships

Η Ελίνα μας μιλά για τις σχέσεις, αυτές τις πολύπλοκες αλλά και τις τόσο όμορφες, που μας γεμίζουν θετικά συναισθήματα, μας ξυπνούν αναμνήσεις καλές και κακές, αλλά σίγουρα μας κατευθύνουν και μας προετοιμάζουν για το μέλλον. Και πάνω απ'όλα πρέπει να θυμόμαστε πως όλα τα συναισθήματα είναι μέρος αυτής της ζωής..

gastronomia

Η Βασιλική βρίσκει συνταγές με γλυκά αγαπημένα, συνταγές με απλά υλικά που δε θα σας δυσκολέψουν και αξίζουν τον κόπο να φτιάξετε.