19Απρίλιος2018

RSS

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Ο σύλλογος "Παιδικά Όνειρα"

Ο σύλλογος "Παιδικά Όνειρα" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στο Αγρίνιο με σκοπό να βοηθήσει παιδιά που αντιμετωπίζουν χρόνιες ή σπάνιες η νεοπλασματικές ασθενειες ( θα ασχοληθεί με παιδιά από όλη την Ελλάδα).

Να προσφέρει συμπαράσταση ηθική και υλική στα παιδιά αυτά, να παρέχει συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες στις οικογένειες παιδιών που ασθενούν, να ευαισθητοποιήσει τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και να επισημάνει και να υποδείξει εξειδικευμένα νοσοκομειακά ιδρύματα της Ελλάδας ή του Εξωτερικού προς αντιμετώπιση των ασθενειών αυτών.

Κάθε παιδί έχει και πρέπει να έχει το δικαίωμα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο που θα του δίνει τις περισσότερες πιθανότητες ίασης του,και σε κάθε γονέα θα πρέπει να προσφέρεται η δυνατότητα να επιλέξει το καλύτερο για την υγεία του παιδιού του.

Τα γραφεία μας είναι στην οδό Γοργοποτάμου 1

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 694 658 8140 -2641027744, 698 688 0089

Μπορείτε να στείλετε τα email σας στη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η ιστοσελιδα μας είναι www.paidikaoneira.gr