18Οκτώβριος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Στην τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών με έδρα το Αγρίνιο, παρέστη ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε αυτά τα πλαίσια, πραγματοποιήθηκε τριήμερη επίσκεψη του Τομεάρχη  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Κοζάνης κ.Γιώργου Κασαπίδη στην Αιτωλοακαρνανία, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα. Κατά την παραμονή του στην Αιτωλοακαρνανία, επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου Αγρινίου, του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου (Νεοχώρι πρώην Δήμου Οινιαδών), του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, του Δήμου Ξηρομέρου, και του Δήμου Αμφιλοχίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα επίσκεψης του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο την 1η Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα...

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Κοζάνης, κ. Γιώργο Κασαπίδη, θα μεταβεί την Τετάρτη 29-6-2016 στην Αιτωλοακαρνανία, για διήμερη περιοδεία (29 και 30 Ιουνίου 2016) στο Δήμο Αμφιλοχίας, στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, στο Δήμο Ξηρομέρου, στο Δήμο Μεσολογγίου (Νεοχώρι, πρώην Δήμο Οινιάδων) και στο Δήμο Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Αγρίνιο, κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε απόκλιση των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη σε σχέση με τον αριθμό των ψηφισάντων που είχαν καταγραφεί στην αντίστοιχη λίστα.

Διαβάστε περισσότερα...

Την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του κινήματος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της 4ης Συνόδου της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τις σχετικές εγκυκλίους της Χαρ. Τρικούπη.

Τα όργανα που θα εκλεγούν είναι:
Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.)
Συντονιστικές Επιτροπές των Δημοτικών Οργανώσεων (Σ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 7