24Απρίλιος2018

RSS

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς έφυγε… από το Μέγαρο Μαξίμου χωρίς να παραδώσει στονΑλέξη Τσίπρα είχε βουίξει το διαδίκτυο και όχι μόνο με αστεία και διάφορα σχόλια για την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε την την ετυμολογία αρχαίων ονομάτων που συναντώνται και σήμερα

Διαβάστε περισσότερα...

Το τρίτο βίντεο συνεργασία των Tres Amigos με τον Mr. Bachata (Nektarios Vasileiou) είναι εδώ !!! Είναι το videoclip για τη salsa διασκευή από το Νεκτάριο πάνω στο πασίγνωστο “Ρίτα Ριτάκι“. Γυρίσματα έγιναν και στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου..

Διαβάστε περισσότερα...

Τα πρώτα ανέκδοτα έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, με αφορμή την χτεσινή απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην παρευρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση.

Διαβάστε περισσότερα...

Άλλο ένα αστείο στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη, μετά το βίντεο με τα τρενάκια που τον δείχνει να αναπαριστά το τι θα συμβεί αν ο Αλ. Τσίπρας βγει κυβέρνηση, έρχεται να αναταράξει τα νερά..

Διαβάστε περισσότερα...

Από την άποψη της αριθμολογίας, η ημερομηνία γέννησής σου δεν είναι τυχαία και εκτός από την τύχη… μπορεί να σου αποκαλύψει μαγικά δώρα που δεν υποψιάζεσαι καν ότι μπορείς να κατέχεις..Για να μάθεις το μυστικό σου δώρο, πρόσθεσε τα ψηφία της ημερομηνίας σου, το μήνα και το έτος γέννησης, μέχρι να έχεις ένα μονοψήφιο αριθμό.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 7