28Μάιος2017

Cupcakes...Πρωτοεμφανίστηκαν στην Νέα Υόρκη και το Λονδίνο και έχουν κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με την πρώτη τους εμφάνιση και στη χώρα μας..
Φτιαγμένα από βούτυρο, ζάχαρη, αλεύρι και αυγά, τα μικρά αυτά ατομικά κεκάκια, θα τα βρείτε σε απίστευτη ποικιλία σχεδίων..

Διαβάστε περισσότερα...


Για την βασιλόπιτα θα χρειαστείτε :

Διαβάστε περισσότερα...


Για να μπούμε λίγο στο κλίμα των εορτών ας ξεκινήσουμε από το γιορτινό μας τραπέζι, την ημέρα των Χριστουγέννων ένα πολύ ωραίο και ζεστό πιάτο είναι η κοτόσουπα, Πώς την φτιάχνουμε ? Κατ' αρχήν τα υλικά που θα χρειαστούμε για 4 έως 6 άτομα είναι 

Διαβάστε περισσότερα...


Μία πολύ νόστιμη χριστουγεννιάτικη συνταγή από τον ΕΧΕCUTIVE CHEF Ιωάννη Μπαλωμένο για να προσδώσετε λάμψη και γεύση στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Μας δείχνει τον τρόπο να κάνουμε Ρολλίνι γεμιστό γαλοπούλας για τέσσερα άτομα..

Διαβάστε περισσότερα...


Θα χρειαστούμε ένα βαρύ γερό τηγάνι και ένα καλό μάτι. Ο σκοπός είναι να σοτάρουμε καλά όλα τα υλικά ώστε να μειώσουμε το χρόνο μαγειρέματος και να γίνουν πολύ νόστιμα.

Διαβάστε περισσότερα...


Με λίγα υλικά, μπόλικη φαντασία και όρεξη θα φτιάξετε στο πι και φι το πιο νόστιμο γλυκάκι με λεμόνι και μπισκότα!

Διαβάστε περισσότερα...


Μια ανάλαφρη κρέμα αρωματισμένη με φυσική βανίλια που θα σερβίρετε σαν επιδόρπιο γαρνιρισμένη με φρέσκα φρούτα εποχής. Εμείς προτείνουμε μάνγκο και κεράσια, εσείς χρησιμοποιήστε και άλλα φρούτα όπως ροδάκινα, βερίκοκα, φράουλες, βανίλιες.

Διαβάστε περισσότερα...


Οι σταφίδες και το γλυκό κρασί της γέµισης ισορροπούν µε την οξύτητα της σάλτσας.

Διαβάστε περισσότερα...


Προθερµαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. Τυλίγουμε τις πατάτες µία µία με αλουµινόχαρτο και τις βάζουμε σε ταψί. Τις ψήνουμε, µέχρι να µαλακώσουν.

Διαβάστε περισσότερα...


Καθαρίζουµε το χταπόδι, κάνοντας µια τοµή κατά µήκος της κουκούλας και αφαιρώντας τα εντόσθια. Αν προεκτείνουµε την τοµή λίγο πιο κάτω,

Διαβάστε περισσότερα...


Σελίδα 1 από 2