26Απρίλιος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Επιδείνωση της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας στα νέα παιδιά. Γράφει ο παιδίατρος Νίκος Βουδούρης
Σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση , αρκετοί ενήλικες θεωρούν πως η ψυχική και συναισθηματική υγεία των παιδιών είναι χειρότερη σήμερα από ότι όταν εκείνοι ήταν παιδιά. Πιστεύουν επίσης ότι τα σημερινά παιδιά ξοδεύουν λιγότερο ποιοτικό χρόνο με τις οικογένειες τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Αν στο δρόμο σου εμφανίζονταν έξι πόρτες εσύ ποια από αυτές θα επέλεγες ; Κοίτα προσεκτικά τη φωτογραφία παρακάτω και επέλεξε το τοπίο μέσα από την πόρτα που σε ελκύει περισσότερο. Η επιλογή σου αυτή μπορεί να σου αποκαλύψει στοιχεία για τον εαυτό σου που δεν γνώριζες…

Διαβάστε περισσότερα...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αναπτυξιακή παιδίατρος - Διευθύντρια Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής και Υπεύθυνη έργου στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού ΑΛΚΥΟΝΗ, κα Ιωάννα Αντωνιάδου – Κουμάτου, θεσμοθετήθηκε ο Μητρικός Θηλασμός στην χώρα μας με τον Νόμο 4316/201.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι φίλες της πάντα τη θυμούνται να λέει «μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό κουμπί, να το πατάς και να σου βγάζει τον ιδανικό άντρα για σένα».

Διαβάστε περισσότερα...

Life is a bitch!!! Ωραίος τρόπος να ξεκινήσεις ένα άρθρο θα μου πεις, αλλά ποιο άλλο μότο θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα το θέμα; Χωρισμός! Λες και δεν είναι επώδυνος από μόνος του, έρχεται το - μέχρι πριν λίγο καιρό - ταίρι σου και σε αποτελειώνει. Πώς;

Διαβάστε περισσότερα...

Αν αφιερώσετε δύο λεπτά από τον χρόνο σας και παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο θα δείτε πόσο όμορφες στιγμές χάνουμε από την καθημερινότητά μας μιλώντας απλά στο κινητό μας !!

Διαβάστε περισσότερα...

Μπορεί να ξέρεις μέσες-άκρες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι, υπάρχουν όμως μερικοί συνδυασμοί που παίρνουν το βραβείο και στη μία και στην άλλη περίπτωση..

Διαβάστε περισσότερα...

Ένας ηλικιωμένος 80 χρονών καθόταν στον καναπέ του σπιτιού του μαζί με τον 45χρονο πολύ καλά μορφωμένο γιο του.

Διαβάστε περισσότερα...

γράφει η Βασιλική Παλαιογιάννη - Κοινωνική Λειτουργός

Ολοι μας έχουμε μια προσωπική ιστορία που μας χαρακτηρίζει. Κάθε στιγμή που ζούμε δεν είναι παρά ενα σημείο στο δρόμο της ζωής μας. Είναι σημαντικό να ξέρουμε από που ερχόμαστε για να καταλάβουμε καλύτερα προς τα που πάμε και

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόκειται για ένα βίντεο που χρονολογείται το 2012 αλλά αυτές οι πράξεις καλοσύνης φυσικά και δεν έχουν ημερομηνία λήξης.. Για να θυμόμαστε πως πρέπει κάποιες φορές να αφιερώνουμε λίγο από τον χρόνο μας για να βοηθήσουμε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 4