24Ιούλιος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Συνολικά 507 γυναίκες υποβλήθηκαν σε μέτρηση οστικής πυκνότητας στην περιφέρεια του Δήμου Αγρινίου, εκ των οποίων 122 εξετάστηκαν στο Αγρίνιο, στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Αγρινίου και 385 στις Τοπικές Κοινότητες Καινουρίου, Παντανάσσης, Καλυβίων, Δοκιμίου, Αγίου Κωνσταντίνου, Παπαδατών, Στράτου και Αγγελοκάστρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ενημερώνει ότι το Πρόγραμμα Δωρεάν Προληπτικού ελέγχου για Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας για γυναίκες στο Δήμο Αγρινίου συνεχίζεται και την Δευτέρα 10 Απριλίου 2016 στην τοπική κοινότητα Αγγελοκάστρου στο Δημοτικό Κατάστημα Αγγελοκάστρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν πρόγραμμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας πραγματοποιεί ο δήμος Αγρινίου με στόχο την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης,  στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου και απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 45 ετών.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σας ενημερώνει, βάσει της εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας και των οδηγιών του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), για την Εποχική Γρίπη. Η γρίπη είναι μια οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από τους ιούς της γρίπης. Στην καθημερινή γλώσσα, ο όρος "γρίπη" χρησιμοποιείται συχνά ως συνώνυμο του "κρύωμα" ή "ίωση" αλλά, με την αυστηρή ιατρική έννοια του όρου, "γρίπη" είναι η νόσος που οφείλεται στους συγκεκριμένους ιούς.

Διαβάστε περισσότερα...

25 Φεβρουαρίου 2016 Γράφτηκε από την

Ψυχική υγεία και ευημερία

Στην Ευρωπαική Ενωση οι διαταραχές Ψυχικής Υγείας βρίσκονται σε έξαρση. Η αυτοκτονία παραμένει υψηλή αιτία θανάτου. Από τις ψυχικές διαταραχές και αυτοκτονίες υποφέρουν άτομα,οικογένειες και κοινότητες και αποτελούν την κύρια αιτία ανικανότητας που επιβαρύνει τα διάφορα συστήματα εκπαίδευσης, υγείας, αγοράς εργασίας, οικονομίας και κοινωνικής πρόνοιας στην Ευρωπαική Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών (ΕΔΔΥΠ), την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας (ΕΕΧ), την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων (ΕΕΛ) και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ) διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια»

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 19